Zwanger

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Het vinden van een goede kinderopvang kan een belangrijke stap zijn in de voorbereiding op de komst van je baby. Of je nu van plan bent om weer aan het werk te gaan na je zwangerschapsverlof of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt, een kinderopvang kan een veilige en stimulerende omgeving bieden voor je kind.

Bij Kinderdagverblijf Thuis begrijpen we dat het vinden van de juiste opvang voor je kind een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een warme en liefdevolle omgeving aan waarin je kind zich veilig kan ontwikkelen en groeien. Wij zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces, van het eerste gesprek tot het ophalen van je kind aan het einde van de dag.

Ons team van ervaren pedagogische medewerkers staat klaar om je kind te verzorgen en te begeleiden tijdens zijn of haar eerste jaren. Wij bieden activiteiten en speelmogelijkheden die passen bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind, zodat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kinderopvang een persoonlijke keuze is en daarom bieden wij je de mogelijkheid om Kinderdagverblijf Thuis te bezoeken en kennis te maken met ons team. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding en meer informatie over onze kinderopvang.

Onze voordelen op een rij

  1. Kinderen (ook baby’s!) beleven plezier aan het samenleven met andere kinderen. Al in het eerste levensjaar zien we dat kinderen naar elkaar kijken, interactie zoeken met elkaar. Kinderen begrijpen elkaars taal; zij herkennen elkaar in hun opwinding, hun verwondering en hun emoties. Maar zij zien en ervaren ook de verschillen. Ze leren van elkaar in cognitief, sociaal en emotioneel opzicht.
  2. De groep is klein; er zijn maximaal 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor baby’s betekent dit dat er meer rust en minder prikkels op de groep zijn.
  3. Onze leefruimte ziet eruit als een huiskamer en geeft gelijk een warm gevoel. Je kind zal zich hier snel Thuis voelen, en jij als ouder natuurlijk ook.
  4. We gaan elke dag naar buiten, dit kan zijn door een rondje te lopen, de eendjes eten te geven, even een boodschap te halen, maar zeker ook om gewoon lekker te spelen.
  5. Door de kleinschaligheid van ons kinderdagverblijf zijn vaste pedagogisch medewerksters gegarandeerd. Bij vakanties of ziekte vangen de medewerkers elkaar zoveel mogelijk op.

Heb je vragen?

Wij staan jullie graag te woord. Je kunt ons altijd even bellen of een mailtje sturen.

06-82991515

Je kind aanmelden?

Dat kan eenvoudig via ons online inschrijfformulier. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.