Zwanger

Ben je zwanger en op zoek naar de beste plek voor je baby?

Dan zetten we graag de voordelen van Thuis op een rij:

  1. Kinderen (ook baby’s!) beleven plezier aan het samenleven met andere kinderen. Al in het eerste levensjaar zien we dat kinderen naar elkaar kijken, interactie zoeken met elkaar. Kinderen begrijpen elkaars taal; zij herkennen elkaar in hun opwinding, hun verwondering en hun emoties. Maar zij zien en ervaren ook de verschillen. Ze leren van elkaar in cognitief, sociaal en emotioneel opzicht.
  2. De groep is klein; er zijn maximaal 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor baby’s betekent dit dat er meer rust en minder prikkels op de groep zijn.
  3. Onze leefruimte ziet eruit als een huiskamer en geeft gelijk een warm gevoel. U en uw kind zullen zich hier snel Thuis voelen.
  4. We gaan elke dag naar buiten, dit kan zijn door een rondje te lopen, de eendjes eten te geven, even een boodschap te halen, maar zeker ook om gewoon lekker te spelen.
  5. Door de kleinschaligheid van ons kinderdagverblijf zijn vaste pedagogisch medewerksters gegarandeerd. Bij vakanties of ziekte vangen de medewerkers elkaar zoveel mogelijk op.

Heeft u vragen?

Wij staan u vraag te woord. U kunt ons altijd even bellen of een mailtje sturen.

06-82991515

U kind aanmelden?

Wij staan u vraag te woord. U kunt ons altijd even bellen of een mailtje sturen.