Medicijnformulier

Soms kan het voorkomen dat je kindje medicijnen nodig heeft die toegediend moeten worden tijdens de opvangperiode. Om het medicijngebruik zo veilig mogelijk te maken willen we je vragen om onderstaand medicijnformulier in te vullen, of download het hier en neem het ingevuld mee. 

Bij het tekenen van het formulier ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.  

  • Er wordt een bijsluiter of een kopie bijgevoegd op het moment dat het medicijn op het kinderdagverblijf aanwezig is, zonder bijsluiter verstrekken wij geen medicijnen.
  • Ondergetekende ouder/ verzorger is verantwoordelijk voor de houdbaarheid van het medicijn, voor het aanvullen en voor het doorgeven van wijzigingen.
  • Bij iedere wijziging wordt er een nieuwe verklaring ondertekend.
  • Kinderdagverblijf Thuis is niet aansprakelijk als er iets gebeurt met het kind ten gevolge van het bovenstaand geneesmiddel.
Gebruik geneesmiddelen
Hierbij geeft ouder/verzorger toestemming om zijn of haar kind tijdens het verblijf bij Kinderdagverblijf Thuis het hierna genoemde geneesmiddel toe te dienen bij het genoemde kind. Het geneesmiddel wordt toegediend conform het doktersvoorschrift,(zie etiket) dan wel het verzoek van de ouders zelf (zelfzorgmedicatie).
Het geneesmiddel dient te worden verstrekt
Voor akkoord